Summa: 0  Se varukorg
Myggfångare och myggskydd för Altan - Uteplats
 

Knott och myggfångare för uteplats, altan och mindre trädgård upp till 2000m2

Du som har en normalstor tomt (500–1000m2) kan vid mindre myggproblem klara dig bra med en Amplecta AMT-100 *. AMT-serien är resultatet av svenska utprovningar och försök. AMT-Serien är ett billigt och miljövänligt sätt att minska myggbeståndet. AMT-Serien har en optimerad UV-lampa för mygg, ett attraherande doftämne som innehåller både oktanol och mjölsyra för att locka fler myggarter samt det mest effektiva värmeelement du kan hitta på marknaden.

Är problemen mer omfattande rekommenderas Mega Catch Premium**. Mega-Catch Premier arbetar precis som storebror Mega-Catch Eco Plus med undantaget att den inte avger någon koldioxid. Mega-Catch Premier är en av världens mest sålda myggfångare. Denna myggfångare fungerar bättre i södra Sverige än i norra delan av landet då ljusförhållanderna påverkar fångsten.

Vid knottproblem eller riktigt stor omfattning av myggproblem men fortfarande inom 2000 m2, rekomenderas Mosquito Magnet Patriot som är en gasol och el-driven maskin för små trädgårdar och uteplatser. 

Myggskydd - håll myggen ifrån dig!

Ett annat sätt att slippa myggen är att hålla myggen ifrån dig. Detta kan du göra med någon av de avvisande  maskinerna.

Vill du vara absolut säker på att komma undan myggen kan du även komplettera med någon av våra produkter som man applicerar direkt på huden. Vi har medel för barn från 3 år och du kan välja mellan MyggA roll-on och MyggA stick.

* En del mygg- och knottarter attraheras inte av denna maskin

** En del myggarter attraheras inte av denna maskin

Se även

Rätt placering maskin

 

MegaCatch Premier
MegaCatch Premier

OBS: Vi har slutat att sälja denna produkt. Men förbrukningsvarorna kan du hitta här.

En av världens mest sålda myggfångare. Fångar mygg dygnet runt, är energisnål och billig i drift. Ord. pris 3.495 kr.

Läs mer
Modelnr MCP-800
EAN MCP-800
2.995 kr
Amplecta AMT 100 mot Mygg och Knott
Amplecta AMT 100 mot Mygg och Knott

Storebror till AMT 64. Designad för att maxa effekten på mindre ytor.• Svensk design: Amplecta AB • Anpassad för nordiska förhållanden. • Fångar mygg och knott* • Lätt att starta och behändig • Miljövänlig och energisnål (24,8W)

Läs mer
Modelnr AMT-100-RA-GREEN
EAN AMT-100-RA-GREEN
Stock Icon
995 kr

Kontakt

 
Myggfri.nu
3wShop AB
Fashion House
Göteborgsv. 89

431 30 Mölndal

Endast kontor - ej butik.

 
Tlf: 031 788 16 30
E-post: kontakt@myggfri.nu 

Specialisten på Myggmaskiner, Myggdödare och Myggskydd

Välkommen till vår butik mot mygg- och knott. Våra myggfångare har olika metoder och varierande kapacitet beroende av dina behov och miljö. Alla har dock en sak gemensamt: Att skapa en mygg- och knottfri miljö runt dig och dina vänner, ditt hus, din uteplats, tomt -  men också när det gäller större arealer t ex hästhagar m.m. 

På Myggfri.nu hittar du de ledande varumärkena både när det gäller förebyggande och akut mygg- och knottbekämpning: Mosquito Magnet, Predator Dynamic, MegaCatch, SkeeterVac, ThermaCELL och Moel
Telefon: 031-788 16 30, kontakt@myggfri.nu

Dela