Summa: 0  Se varukorg
Myggfångare och myggskydd för Hästgård - Ladugård - Stall
 

Myggproblem hästgårdar, stall och ladugårdar

Du som arbetar med hästar vet förmodligen vilka problem knott- och mygg kan skapa för de fyrbenta kusarna. Stickande insekter är idag ett utbrett problem bland Sveriges hästgårdar och hittills har det bara varit möjligt att reducera "angreppen" på hästarna med hjälp av att smörja in hästarna med salvor och skydda dem med täcken. Tidskrävande metoder som kan vara både omständliga och kostsamma. Som tur är finns det nu en genial lösning för det här problemet som verkligen fungerar. Tricket är att rigga området kring häst- eller ladugården med en eller flera knott- och/eller myggfångare. Genom att låta en nästan underhållsfri maskin göra jobbet åt dig kan du istället ägna mer tid åt det du verkligen vill göra. I takt med att myggfångarna sedan börjar "utrota" myggbeståndet i den direkta omgivningen får du både gladare hästar och hästskötare på köpet.

Beroende på hur stor hästgård, stall eller ladugård du har och hur stora mygg- och knottproblemen är där, bör du välja en mygg-/knottfångare som täcker den ytan och som också klarar av att kontrollera mygg-/knottpopulationen.

Exempel på myggfångare som "utrotar" beståndet kan du läsa om här nedanför under "Våra produkter ...". Mygg- och knottfångare är förvisso en ganska ny företeelse i Sverige men i andra länder som t ex USA, är myggfångare etablerad både som produkt och begrepp. Myggfångare har faktiskt funnits så länge att patentet – för hur den grundläggande teknologin i maskinerna fungerar – har gått ut för länge sedan.

Våra myggdödare för hästgårdar, stall och ladugårdar

Den svensktillverkade knott och myggjagaren Predator Dynamic och Mosquito Magnet Independence är två exempel på maskiner som lägger ut en "matta" med koldioxid och oktanol. Koldioxiden motsvarar utandningsluften från oss människor (och hästar i det här fallet) och oktanolen avger en doft som myggorna uppfattar som människolukt. Maskinerna attraherar också myggen med LED-lampor och värme. Verkningsarealen för maskinerna är 5000m2.

Mosquito Magnet är en serie av myggutrotare som fångar knott, svidknott och mygg. Dessa maskiner är de som funnits längst på den Svenska marknaden och många hästägare väljer. Mosquito Magnet Executive är super modellen som sparar på gasolen för att minska driftskostnaden.  

Vill du även säkra ytorna inne i stall eller ladugården så har vi mygg och flugfångare som passar utmärkt även i de miljöerna. Moel AIT Flug och Myggfälla
Våra maskiner för inomhusbruk lockar även till sig andra flugfän. Se mer Myggfångare inomhus.

Se även

Rätt placering maskin

  

Predator Dynamic - Mygg och Knott
Predator Dynamic - Mygg och Knott

Mygg- och knottspecialist
Målsökande mygg- och knottfångare beväpnad med Rapid Action!
Predator Dynamic minskar mygg- och knottbeståndet radikalt på en yta upp till 5000m2!

Läs mer
Modelnr PRE-DYN-RA-GREEN
EAN PRE-DYN-RA-GREEN
Märke 10
Stock Icon
9.990 kr
Predator Dynamic - Mygg
Predator Dynamic - Mygg

Predator Dynamic med doft som attraherar mygg och till viss del även knott.
Myggmaskinen som minskar myggbeståndet radikalt på en yta upp till 5000m2!

Läs mer
Modelnr PRE-DYN-RA-BLACK
EAN PRE-DYN-RA-BLACK
Märke 14
Stock Icon
9.957 kr

Kontakt

 
Myggfri.nu
3wShop AB
Fashion House
Göteborgsv. 89

431 30 Mölndal

Endast kontor - ej butik.

 
Tlf: 031 788 16 30
E-post: kontakt@myggfri.nu 

Specialisten på Myggmaskiner, Myggdödare och Myggskydd

Välkommen till vår butik mot mygg- och knott. Våra myggfångare har olika metoder och varierande kapacitet beroende av dina behov och miljö. Alla har dock en sak gemensamt: Att skapa en mygg- och knottfri miljö runt dig och dina vänner, ditt hus, din uteplats, tomt -  men också när det gäller större arealer t ex hästhagar m.m. 

På Myggfri.nu hittar du de ledande varumärkena både när det gäller förebyggande och akut mygg- och knottbekämpning: Mosquito Magnet, Predator Dynamic, MegaCatch, SkeeterVac, ThermaCELL och Moel
Telefon: 031-788 16 30, kontakt@myggfri.nu

Dela