Summa: 0  Se varukorg
Myggfångare och myggskydd för Inomhus - Inglasad altan
 

Våra myggfångare för inomhusbruk och inglasad altan

Våra inomhusmaskiner är ljudlösa, mycket effektiva. Det enda du behöver göra är att plugga in maskinen i eluttag och sedan börjar den att jobba för dig. Exempel på myggfångare för inomhusbruk är Moel AIT Myggfälla (368-G). Fördelen med AIT:n är att den är tyst, fångar stora mängder av flygfän (inte bara mygg och knott). Den lockar till sig insekterna med UV-ljus och när de kommer för nära så sugs de in i fläkten och dör därefter av uttorkning.

Vi har även två "zappermaskiner" (insekterna elektrifieras) Moel APT White Light och Moel AZP Zapper. APT White Light är gjord för att ha i sovrummet eller i husvagnen. En mycket effektiv maskin som inte lyser upp rummet tack vare ett speciellt lysrör. AZP Myggzapper passar utmärkt i köksmiljöer som tenderar dra till sig stora mängder insekter. Den passar även utmärkt att ha som "stopper" vid altandörren på utsidan (den hindrar då myggen från att flyga in i huset). Moel APT White Light och Moel AZP Myggzapper attraherar insekterna med UV-ljus och värme.
 

Våra myggnät

Vid extrema förhållanden eller vid överkänslighet mot bett kan vi även rekommendera att komplettera med myggnät. Vill du ha ett myggnät för en enkel- eller dubbelsäng? Titta på vårt utbud från Lifesystems – ett av världens ledande företag inom insektsförebyggande produkter.

Mygg- och flugnät Dörr
Mygg- och flugnät Dörr

Finmaskigt, tvådelat antracitgrått polyesternät som håller flygande insekter ute, men släpper in luft och ljus. Enkel att anpassa till olika dörrmått.

Läs mer
Modelnr MYGGNÄT DÖRR
EAN MYGGNÄT DÖRR
Stock Icon
139 kr
Myggspray US622
Myggspray US622

US622 Mygg & Fästingspray är ett beprövat och effektivt skydd mot mygg och knott och minskar risken för fästingbett.

Läs mer
Modelnr MYGGMEDEL SPRAY US 622
EAN MYGGMEDEL SPRAY US 622
Stock Icon
79 kr

Kontakt

 
Myggfri.nu
3wShop AB
Fashion House
Göteborgsv. 89

431 30 Mölndal

Endast kontor - ej butik.

 
Tlf: 031 788 16 30
E-post: kontakt@myggfri.nu 

Specialisten på Myggmaskiner, Myggdödare och Myggskydd

Välkommen till vår butik mot mygg- och knott. Våra myggfångare har olika metoder och varierande kapacitet beroende av dina behov och miljö. Alla har dock en sak gemensamt: Att skapa en mygg- och knottfri miljö runt dig och dina vänner, ditt hus, din uteplats, tomt -  men också när det gäller större arealer t ex hästhagar m.m. 

På Myggfri.nu hittar du de ledande varumärkena både när det gäller förebyggande och akut mygg- och knottbekämpning: Mosquito Magnet, Predator Dynamic, MegaCatch, SkeeterVac, ThermaCELL och Moel
Telefon: 031-788 16 30, kontakt@myggfri.nu

Dela