Summa: 0  Se varukorg

Predator Dynamic

Predator
• < 5000m2 
• Svenskanpassad 
• Fångar i 360 graders
• Fångar mygg & knott 
• Justerbar i höjdledd
• Lätt att hantera

 

Predator Dynamic - justera för målsökning
Utvecklad med senaste forskningen och teknologin. Predator har ett unikt målsökande system som ger dig möjligheten att styra och optimera din myggfångst. Genom att kunna ställa in höjden på maskinen kommer du att kunna minska mygg och knottbeståndet radikalt på en 5000m2 stor yta. Predator drivs av gasol och avger 35.000 cc/h CO2 som lurar till sig hon-myggen innan de hinner lägga ägg och föröka sig. Med det nya utvecklade Rapid Action doftämnet, samt Rapid Action klisterpapper, så optimeras myggfångaren för bästa resultat!

Kontakt

 
Myggfri.nu
3wShop AB
Fashion House
Göteborgsv. 89

431 30 Mölndal

Endast kontor - ej butik.

 
Tlf: 031 788 16 30
E-post: kontakt@myggfri.nu 

Specialisten på Myggmaskiner, Myggdödare och Myggskydd

Välkommen till vår butik mot mygg- och knott. Våra myggfångare har olika metoder och varierande kapacitet beroende av dina behov och miljö. Alla har dock en sak gemensamt: Att skapa en mygg- och knottfri miljö runt dig och dina vänner, ditt hus, din uteplats, tomt -  men också när det gäller större arealer t ex hästhagar m.m. 

På Myggfri.nu hittar du de ledande varumärkena både när det gäller förebyggande och akut mygg- och knottbekämpning: Mosquito Magnet, Predator Dynamic, MegaCatch, SkeeterVac, ThermaCELL och Moel
Telefon: 031-788 16 30, kontakt@myggfri.nu

Dela