Summa: 0  Se varukorg

Välj rätt myggfångare och myggskydd

Enkla råd vad som avgör ditt val av maskin

Hur vet man vilken produkt som löser just dina problem med myggen och knott?

Först och främst finns det två olika tekniker: Fångare som "utrotar" beståndet eller ett skydd som håller myggen på avstånd. Om man lyckas utrota sitt bestånd är problemet löst och det är det vi rekommenderar först och främst.
Vi använder oss av olika parametrar för att kunna vägleda dig till en så bra lösning som möjligt. Det som är avgörande är framför allt 3 faktorer:

  1. Hur mycket mygg du har i ditt område (Myggtätet)
  2. Hur ditt område ser ut med avseende på våtmarker och vattendrag (Verkansområde)
  3. Vilka typer av mygg och knott som du besväras av (Myggtyper)

Med hjälp av dessa tre värden kan du hitta en maskin som med lite tid löser problemet med dina mygg och knott. Vår kundtjänst står till din tjänst för att hjälpa dig bedöma din situation.

Telefon: 031-788 16 30
Mejl: kundsupport@myggfri.nu

Att "utrota" ett myggbestånd tar förstås tid och det är inte alltid man har det, sommaren är kort... eller man är bara tillfälligt i ett myggtätt område. Det brukar vi kunna lösa, eller i alla fall lindra med hjälp av direktverkande skydd, en portabel maskin eller myggmedel. I extrema fall kan den sista utvägen vara att skaffa sig ett ett myggnät.

 

  

Mosquito Magnet Pioneer
Mosquito Magnet Pioneer

Ersätter vår tidigare basmodell Patriot. En riktigt bra myggfångare som är tillräcklig för de flesta, nu med täckningsyta upp till 4 000 m2. Kräver el-anslutning.

Läs mer
Modelnr 101014
EAN 101014
Märke 22
Stock Icon
6.995 kr
Predator Dynamic - Nyinflyttade myggarter
Predator Dynamic - Nyinflyttade myggarter

Predator Dynamic med doft som attraherar nyinflyttade myggarter, tigemygga och träskmygga och en del översvämmningsmygg.
Myggdödaren som minskar mygg- och knottbeståndet radikalt på en yta upp till 5000m2!

Läs mer
Modelnr PRE-DYN-RA-RED
EAN PRE-DYN-RA-RED
Märke 12
Stock Icon
10.010 kr

Kontakt

 
Myggfri.nu
3wShop AB
Fashion House
Göteborgsv. 89

431 30 Mölndal

Endast kontor - ej butik.

 
Tlf: 031 788 16 30
E-post: kontakt@myggfri.nu 

Specialisten på Myggmaskiner, Myggdödare och Myggskydd

Välkommen till vår butik mot mygg- och knott. Våra myggfångare har olika metoder och varierande kapacitet beroende av dina behov och miljö. Alla har dock en sak gemensamt: Att skapa en mygg- och knottfri miljö runt dig och dina vänner, ditt hus, din uteplats, tomt -  men också när det gäller större arealer t ex hästhagar m.m. 

På Myggfri.nu hittar du de ledande varumärkena både när det gäller förebyggande och akut mygg- och knottbekämpning: Mosquito Magnet, Predator Dynamic, MegaCatch, SkeeterVac, ThermaCELL och Moel
Telefon: 031-788 16 30, kontakt@myggfri.nu

Dela