Summa: 0  Se varukorg

Mygg och knott specialister = Trygga Köp

Vår filosofi är väldigt enkel. Vi vill att du som kund ska vara nöjd med
oss och med de produkter du handlar hos Myggfri.nu. Undrar du
något som du inte hittar svaret på här så kan du alltid kontakta oss
dygnet runt per mejl eller ringa vår kundservice på telefon
031-788 16 30 så ska vi göra allt vi kan för att hjälpa dig.

Fri support hela säsongen

Som kund har du fri support hela säsongen och kan kontakta vårt hjälpcenter när du upplever att något inte fungerar så som du förväntat dig. Logga in och beskriv ditt problem på Mina sidor - Ställ en fråga så ska vi hjälpa dig att bekämpa myggen och knotten!

Specialister som älskar myggkunskap

Att hitta den optimala platsen för din myggfångare är lite som att fiska. Det gäller att ha en smula tålamod, att testa t ex att flytta på myggfångaren någon eller några gånger för att hitta den plats som amerikanerna kallar "the sweet spot" eller på ren svenska: den optimala placeringen.
Gör du som det står i manualen, följer anvisningarna Rätt placering myggfångare på vår sajt så kommer du förmodligen hitta den här platsen med en gång.

Om du efter någon vecka eller två känner att du testat de flesta knepen utan att du upplever att du hittat den hundraprocentiga positionen för din myggfångare kan du få hjälp av våra erfarna myggfångar-experter. De kan guida dig per telefon och se att du har tänkt rätt. Idag kan vi dessutom använda en sattelitbild över det område eller den tomt som du håller på att bekämpa och med hjälp av den bilden och med lite hjälp från dig kan våra experter sedan hjälpa dig för att du ska kunna hitta den ultimata platsen.

Kan man vara säker på att myggfångaren fungerar?

Det finns egentligen inga hokuspokus-hemligheter i teknologin för hur man fångar mygg. Den teknologi våra maskiner använder utvecklades av amerikanska försvaret redan på 50-talet(!). 20 år senare blev myggfångare tillgängliga för alla (inte bara militären) och idag finns det ett tiotal märken på den amerikanska och kanadensiska marknaden.

Så med andra ord kan vi med säkerhet säga att våra produkter fungerar mycket bra. Vad som kan kännas ovant är att myggfångare är ett relativt nytt begrepp i Sverige, eftersom de bara funnits tillgängliga på den svenska marknaden i ett fåtal år.

Kundsupport

Välkommen att kontakta oss på telefon eller mejl:
Försäljning: 031-788 16 30, kundsupport@myggfri.nu
Support: 031-788 16 30, support@myggfri.nu

Huvudkontor Myggfri.nu
3wShop AB
Fashion House
Göteborgsvägen 89
431 30 Mölndal
Tel 031-788 16 30

Fick du inte svar på din fråga? Sök svaret bland våra Frågor och svar.

Moel AIT Myggfälla Lampa
Moel AIT Myggfälla Lampa

UV-lampa för Moel AIT Myggfälla. Lockar mygg och stickande insekter.

Läs mer
Modelnr AIT-368-G LAMPA
EAN AIT-368-G LAMPA
Stock Icon
169 kr

Kontakt

 
Myggfri.nu
3wShop AB
Fashion House
Göteborgsv. 89

431 30 Mölndal

Endast kontor - ej butik.

 
Tlf: 031 788 16 30
E-post: kontakt@myggfri.nu 

Specialisten på Myggmaskiner, Myggdödare och Myggskydd

Välkommen till vår butik mot mygg- och knott. Våra myggfångare har olika metoder och varierande kapacitet beroende av dina behov och miljö. Alla har dock en sak gemensamt: Att skapa en mygg- och knottfri miljö runt dig och dina vänner, ditt hus, din uteplats, tomt -  men också när det gäller större arealer t ex hästhagar m.m. 

På Myggfri.nu hittar du de ledande varumärkena både när det gäller förebyggande och akut mygg- och knottbekämpning: Mosquito Magnet, Predator Dynamic, MegaCatch, SkeeterVac, ThermaCELL och Moel
Telefon: 031-788 16 30, kontakt@myggfri.nu

Dela