Summa: 0  Se varukorg

Betalning

Myggfri.nu redovisar priser inklusive moms.

Personuppgifter

Vi lagrar personuppgifter i ett slutet register endast i kontakt- och supportsyfte. En till två gånger per år skickar vi ut information om specialerbjudanden till våra kunder. Om du inte vill ha den informationen var god kontakta oss på telefon 031-788 16 30 eller mejl: kundservice@myggfri.nu

Återbetalningar

En eventuell återbetalning görs till ditt bankkonto, person- konto eller bankgirokonto. Återbetalningen sker inom 30 arbetsdagar från att vi har mottagit och godkänt din retur.

Betalkort och kreditkort

Hos Myggfri.nu du handla och betala dina varor med Visa, Mastercard eller Eurocard. Kortbetalning är säker för dig som kund. Din beställning är säkrad utav Samport. Kortnummer skickas via en krypterad anslutning direkt till banken. Butiken har inte tillgång till någon information om ditt kort eller bankkonto. Samport använder sig utav Secure Sockets Layers (SSL) som är industristandard och tillhör de bästa mjukvarorna man kan använda för elektroniska transaktioner.

Direktbetalning med Swedbank

Du kan handla och betala dina varor med direkt banköverföring från ditt Swedbank konto.

Förskottsbetalning via Bankgiro

Du kan även betala i förskott via Bankgiro. När betalningen nått vår bank, normalt 2 dagar skickar vi beställningen.


Faktura 10 dagar med möjlighet att delbetala - AfterPay

Faktura


Vi erbjuder betalning med faktura i samarbete med Afterpay (bifirma till Arvato Finance AB) (nedan ”AfterPay”). Betalningsvillkor är 10 dagar och det tillkommer en avgift på 29 kr. För att kunna beställa mot faktura måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. För fullständiga villkor läs mer här.

OBS! Betala fakturan som du får med paketet, med OCR nummer till AfterPay - ej inbetalning till myggfri.nu bankgiro.

Delbetalning


Genom samarbete med AfterPay ges du möjlighet att dela upp din betalning. För information och fullständiga villkor läs mer här.

Fakturan har 10 dagars kredittid. Vid utebliven betalning kan en påminnelseavgift om 60 kronor tillkomma.

AfterPay behandling av personuppgifter


Vid köp med faktura kommer AfterPay behandla dina personuppgifter som personuppgiftsansvarig. Personuppgifterna behandlas bland annat för fullgörande av avtalet, samt för att via externa och interna databaser genomföra identifikations- och kreditkontroll. För mer detaljerad information om AfterPays behandling av personuppgifter och dina rättigheter i samband med behandlingen se här.

Myggfri reserverar sig rätten att neka köp eller leverans och ompröva köparens kreditvärdighet.

Fick du inte svar på din fråga? Sök svaret bland våra Frågor och svar.

Moel APT White Light
Moel APT White Light

"White light" myggdödare för inomhusbruk nattetid. UV- lampa avger svagt synligt ljus. Fångar mygg, knott och insekter. Väl lämpad som skydd i sovrum eller t ex i husvagn. Observera att UV-lampan lyser men syns svagt i dags-ljus.

Läs mer
Modelnr APT-300W ZP
EAN APT-300W ZP
Stock Icon
695 kr

Kontakt

 
Myggfri.nu
3wShop AB
Fashion House
Göteborgsv. 89

431 30 Mölndal

Endast kontor - ej butik.

 
Tlf: 031 788 16 30
E-post: kontakt@myggfri.nu 

Specialisten på Myggmaskiner, Myggdödare och Myggskydd

Välkommen till vår butik mot mygg- och knott. Våra myggfångare har olika metoder och varierande kapacitet beroende av dina behov och miljö. Alla har dock en sak gemensamt: Att skapa en mygg- och knottfri miljö runt dig och dina vänner, ditt hus, din uteplats, tomt -  men också när det gäller större arealer t ex hästhagar m.m. 

På Myggfri.nu hittar du de ledande varumärkena både när det gäller förebyggande och akut mygg- och knottbekämpning: Mosquito Magnet, Predator Dynamic, MegaCatch, SkeeterVac, ThermaCELL och Moel
Telefon: 031-788 16 30, kontakt@myggfri.nu

Dela