Summa: 0  Se varukorg

Integritetspolicy

Myggfri.nu har en integritetspolicy som är där för du som kunds ska kunna känna dig trygg i hur vi lagrar dina personuppgifter. Myggfri utgår ifrån den lagstiftning som införs 2018 inom EU från dataskyddsförordningen GDPR ( General Data Protection Regulation). 

PERSONUPPGIFTSANSVARIG

3wShop AB är personuppgiftansvarig för uppgifter som sparars för användare och kunder av Myggfri.nu. Vid kontakt har du rätt att få reda på vilka personuppgifter vi har registrerade hos oss.

VILKA PERSONUPPGIFTER LAGRAR/BEHANDLAR VI?

  • Namn och identifikationsnummer (personnummer, nationellt id eller organisationsnummer) *om ifyllt
  • Adress
  • Telefonnummer och e-post
  • Kundinfmation (utförda köp och  ärenden).
  • Geografisk information, IP-adress, enhetsinformation, logginformation

VARFÖR?

För att kunna tillhand support för kunder och även för att utföra ärenden kring försäljningsvillkor som garanti och retur. Vi lagrar namn, adress, telefonnummer, e-post och kundinformation i 3 år från ditt senaste ärende på Myggfri.

För att försäkra oss om att lagkrav såsom bokföringslagen lagrar vi personuppgifter så som namn, adress, telefonnummer, e-post och kundinformation så länge det är en rättslig förpliktelse på våra kunder.

Myggfri använder e-post och telefonnummer vid marknadsföring som nyhetsbrev och infomation om erbjudnade. Det gör vi i 3 år från ditt senaste ärende på Myggfri eller vid avregistrering av nyhetsbrev.

Geografisk information, IP-adress, enhetsinformation, logginformation lagras för utveckla och underhålla vår e-handelsplattform mer anpassat för våra användare. 

DINA RÄTTIGHETER

  • Tillgång till dina personuppgifter. Det innebär att du har rätt att begära ett registerutdrag över den behandling som vi genomför avseende dina personuppgifter. 
  • Rättelse av dina personuppgifter. Vi kommer på din begäran att så snabbt som möjligt rätta de felaktiga eller ofullständiga uppgifter vi behandlar om dig.
  • Radering av dina personuppgifter. Det innebär att du har rätt att begära att dina personuppgifter tas bort om de inte längre är nödvändiga för det ändamål de samlades in för. Det kan dock finnas lagkrav på att vi inte omedelbart får radera dina personuppgifter i exempelvis bokförings- och skattelagstiftning. Vi kommer då att avsluta den behandling som görs för andra ändamål än att följa lagstiftningen.
  • Begränsning av behandling. Det innebär att dina personuppgifter markeras så att de endast får behandlas för vissa avgränsade ändamål. 

Mosquito Magnet Pioneer
Mosquito Magnet Pioneer

Ersätter vår tidigare basmodell Patriot. En riktigt bra myggfångare som är tillräcklig för de flesta, nu med täckningsyta upp till 4 000 m2. Kräver el-anslutning.

Åter i lager sommaren 2019!

Läs mer
Modelnr 101014
EAN 101014
Märke 22
Stock Icon
6.995 kr

Kontakt

 
Myggfri.nu
3wShop AB
Fashion House
Göteborgsv. 89

431 30 Mölndal

Endast kontor - ej butik.

 
Tlf: 031 788 16 30
E-post: kontakt@myggfri.nu



 

TExt-footer

Specialisten på Myggmaskiner, Myggdödare och Myggskydd

Välkommen till vår butik mot mygg- och knott. Våra myggfångare har olika metoder och varierande kapacitet beroende av dina behov och miljö. Alla har dock en sak gemensamt: Att skapa en mygg- och knottfri miljö runt dig och dina vänner, ditt hus, din uteplats, tomt -  men också när det gäller större arealer t ex hästhagar m.m. 

På Myggfri.nu hittar du de ledande varumärkena både när det gäller förebyggande och akut mygg- och knottbekämpning: Mosquito Magnet, Predator Dynamic, MegaCatch, SkeeterVac, ThermaCELL och Moel
Telefon: 031-788 16 30, kontakt@myggfri.nu

Dela