Summa: 0  Se varukorg

Råd och tips om hur man slipper mygg och knott

 

Öka dina chanser att slippa myggen i sommar!

Det enklaste sättet att förebygga myggbett är att undvika platser där myggen finns. Det kan låta överdrivet logiskt men det handlar om att tänka rätt från början för att reducera risken att få oväntat tråkigt besök på din tomt i sommar.

Försök att undvika våtmarker, vattendrag, sjöar, dammar, så lång det går, åtminstone i skymningen när insekterna är på jakt efter blod.

Om du bestämt dig för att inte överlämna din egen trädgård eller uteplats åt myggen på så finns det några saker du bör tänka på för att göra rätt från början. Framför allt måste du se dig om i din omgivning och se till att det inte står vatten någonstans på tomten eftersom detta underlättar för myggen att lägga sina ägg. Töm ut allt stående vatten (hängrännor, fågelbad, gamla krukor, skottkärran, bildäck m m).

Håll gräset kort, och tomten ren från snår och buskage.

Om du ska ut i skogen där det är mycket stickmygg så ta på dig ljusa, löst sittande och heltäckande kläder (myggor dras till mörka färger).

Om du vet att du kommer att vistas på en plats med mycket mygg kan du i förväg förebygga klåda och svullnad genom att ta vanlig allergimedicin med antihistaminer. Antihistaminerna gör att din kropp inte reagerar lika starkt på betten. Du hittar dessa produkter på Apoteket.

Vi på Myggfri.nu håller tummarna för att du med hjälp av ovanstående råd kan göra din omgivning lite mera myggfri i sommar!

Vill du minska risken från att bli biten? Titta under "Produkter" – där hittar du allt från små och stora myggfångare, bärbara myggskydd, myggnät för säng och barnvagn samt myggmedel för huden.

Hör gärna av dig till oss om du vill ha köpråd eller om du t ex själv har något bra tips mot de stygga myggen. Tel. 031-788 16 30, kundservice@myggfri.nu

Källa: Myggfri.nu

Thermacell Mini Halo - Vit
Thermacell Mini Halo - Vit

Thermacell skapar en myggfri zon på ca 20m² med effektivt skydd mot mygg och stickande insekter. Perfekt hemma eller ute i naturen.

Läs mer
Modelnr 102050
EAN 102050
Stock Icon
399 kr

Kontakt

 
Myggfri.nu
3wShop AB
Fashion House
Göteborgsv. 89

431 30 Mölndal

Endast kontor - ej butik.

 
Tlf: 031 788 16 30
E-post: kontakt@myggfri.nu 

Specialisten på Myggmaskiner, Myggdödare och Myggskydd

Välkommen till vår butik mot mygg- och knott. Våra myggfångare har olika metoder och varierande kapacitet beroende av dina behov och miljö. Alla har dock en sak gemensamt: Att skapa en mygg- och knottfri miljö runt dig och dina vänner, ditt hus, din uteplats, tomt -  men också när det gäller större arealer t ex hästhagar m.m. 

På Myggfri.nu hittar du de ledande varumärkena både när det gäller förebyggande och akut mygg- och knottbekämpning: Mosquito Magnet, Predator Dynamic, MegaCatch, SkeeterVac, ThermaCELL och Moel
Telefon: 031-788 16 30, kontakt@myggfri.nu

Dela