Summa: 0  Se varukorg

AMT Myggfångare

Amplecta AMT Myggfångare har svensk design och är anpassad för nordiska förhållanden. Den fångar både mygg och knott och är lättstartad och behändig. AMT Myggfångare är tysta, luktfria och barnsäkra. Vissa typer av mygg och knott attraheras dock inte av dessa maskiner och vid stora problem rekommenderas därför gasoldrivna maskiner.

Amplecta AMT har funnits i två tidigare versioner, AMT 64  och AMT 44, som vi har förbrukningsvaror till.

Doft Oktanol till AMT 64 och AMT 44

Lampa till AMT 64 och AMT 44

 

 

ValjMyggfanger

 

Amplecta AMT 100 mot Mygg och Knott

Amplecta AMT 100 mot Mygg och Knott

Storebror till AMT 64. Designad för att maxa effekten på mindre ytor.• Svensk design: Amplecta AB • Anpassad för nordiska förhållanden. • Fångar mygg och knott* • Lätt att starta och behändig • Miljövänlig och energisnål (24,8W)

Läs mer
Modelnr AMT-100-RA-GREEN
EAN AMT-100-RA-GREEN
Stock Icon
995 kr

Kontakt

 
Myggfri.nu
3wShop AB
Fashion House
Göteborgsv. 89

431 30 Mölndal

Endast kontor - ej butik.

 
Tlf: 031 788 16 30
E-post: kontakt@myggfri.nu 

Specialisten på Myggmaskiner, Myggdödare och Myggskydd

Välkommen till vår butik mot mygg- och knott. Våra myggfångare har olika metoder och varierande kapacitet beroende av dina behov och miljö. Alla har dock en sak gemensamt: Att skapa en mygg- och knottfri miljö runt dig och dina vänner, ditt hus, din uteplats, tomt -  men också när det gäller större arealer t ex hästhagar m.m. 

På Myggfri.nu hittar du de ledande varumärkena både när det gäller förebyggande och akut mygg- och knottbekämpning: Mosquito Magnet, Predator Dynamic, MegaCatch, SkeeterVac, ThermaCELL och Moel
Telefon: 031-788 16 30, kontakt@myggfri.nu

Dela