Bushman Insektsavstötande Spray

Bushman Insektsavstötande Spray


Myggmedel
Utomhus
Inomhus
12 timmar
(3 Omdömen)

Stock Icon
Ord. pris: 149,00 kr
Vårt pris: 139,00 kr
Slut i lager
Köp

Produktinformation

Vi hävdar 10 timmars skyddstid för vårt Bushman. Detta i verklighetssituationer och scenarier och inte endast i laboratoriemiljö.

4 plus på Aftonbladet 

4plustecken aftonbladet

Bushman Repellent kommer att fungera även om du är aktiv och svettas, är ute i regn eller allmänt för alla situationer. Alla fördelar, kombinerat med en hög nivå av aktiva ämnen som frisläpps med en tidsbaserad teknologi, erbjuder Bushman långvariga myggskydds tider. Vilket innebär att den verkar längre och bättre än andra produkter som tappar effekt snabbare. Den aktiva ingrediensen i Bushman är DEET, vilket rekommenderas av Världshälsoorganisationen (WHO) som det mest effektiva myggskyddet på marknaden. DEET utvecklades i USA som skydd mot insektsburna sjukdomar i tropiska miljöer, och är godkänt för användning i Sverige av Kemikalieinspektionen (Reg.Nr. 5392/ 5394). 

Även om du tvättar dig kommer inte skyddet att gnidas bort och den fortsätter att verka. De flesta formuleringar som erbjuder långvarig effektivitet är mycket fettrika och oljiga. Inte Bushman. Detta beror på vår unika formulering - raffinerad över 20 + år.

DEET luktar hemskt, men Bushman har en trevlig, neutral lukt. Tack vare, igen, till vår unika formulering - raffinerad över 20 + år. Bushman är under 100 ml och är därmed under den maximala gränsen som de flesta flygbolag har fastställt med avseende på carry-on produkter som man får ha med sig.

Luktar Bushman?
Absolut inte. DEET själv gör det, men Bushman är formulerad så det har en trevlig, neutral lukt.

Fungerar det?
Ja, mycket bra. Vi tror på att Bushman är den bästa produkten för att skydda huden.

Är det synligt?
Nej, det torkar snabbt på huden och det finns inga tecken på att du bär ett gel.

Är den lämplig för känslig hud?
Ja.

Är det dyrt?
Bushman är en premiumprodukt. Alla dess ingredienser är valda eftersom de är det bästa, och det är de ingredienser som gör det så bra. Det finns säkert billigare produkter från alternativa märken på marknaden, några till och med kostar hälften så mycket som Bushman. Men vi är säkra på att Bushman håller dubbelt så länge som en sådan produkter, och fungerar bättre under tiden.

Är DEET farlig?
Nej. DEET anses vara den bästa motstötnaren, men det finns många myter och missuppfattningar om det.

Kunder som köpte denna köpte även

29,00 kr
ThermaCELL Refill 4-pack
Ord. pris: 329,00 kr
Vårt pris: 289,00 kr

Omdömen