Myggdödare och myggskydd för Altan - Uteplats

Myggfångare och myggskydd för Altan - Uteplats

Knott- och myggfångare samt myggskydd för uteplats, altan och mindre trädgård upp till 2000m2

Du som är i behov av en myggfångare och har en normalstor tomt (500–1000m2) kan vid mindre myggproblem klara dig bra med en Amplecta AMT-100. AMT-serien är resultatet av svenska utprovningar och försök till myggskydd som har lyckats ta fram ett billigt och miljövänligt alternativ för att minska myggbeståndet. AMT-Serien har en optimerad UV-lampa för mygg, ett attraherande oktanol doftämne som innehåller både oktanol och mjölksyra för att locka fler myggarter samt det mest effektiva värmeelement du kan hitta på marknaden.

Är problemen mer omfattande där även knott tillkommer rekommenderar vi på Myggfri en Mosquito Magnet Pioneer som är en av marknadens mest sålda myggfångare. Denna maskin är en gasol- och eldriven myggdödare som passar utmärkt för små trädgårdar och uteplatser.

Myggskydd - Skydda dig extra på altanen, håll myggen ifrån dig!

Ett annat sätt att slippa myggen är att hålla myggen ifrån dig. Detta kan du göra med någon av de avvisande myggskydden från ThermaCell exempel ThermaCell Halo. Dessa kan du ha på bordet eller hänga upp som en mysig lampa med dubbla funktioner. ThermaCell skyddar dig från myggor och skapar en zon på 20m2 med en doft som är osynligt och luktfritt för oss men som myggor inte gillar. Har du en större altan kan du även sätta en ThermaCell på varsin sida och skapa en ännu större myggfri zon.

Vill du vara absolut säker på att komma undan myggen kan du även komplettera med någon av våra produkter som man applicerar direkt på huden. Vi har medel för barn från 3 år och du kan välja mellan MyggA roll-on och MyggA stick.

Vid extrema förhållanden eller vid överkänslighet mot bett kan vi även rekommendera att komplettera med myggnät. Vill du ha ett myggnät för en enkel- eller dubbelsäng? Titta på vårt utbud av Myggnät – varor från marknadens ledande företag inom insektsförebyggande produkter.

Produkter för altan & uteplats

Myggfångare Mosquito Magnet Pioneer
Ord. pris: 7 995,00 kr
Vårt pris: 7 495,00 kr