Myggskydd för Byggarbetsplats - Bostadsområden

Myggfångare och myggskydd för Byggen - Bostadsområden

Ställ ut en myggfångare och arbeta i en mygg- och knottfri miljö

Myggfångare för Bygg- och anläggningsplats

Som byggarbetere eller anläggningsentreprenör har du säkert råkat ut för myggtäta områden vid olika uppdrag. Givetvis blir konsekvensen att personalen på plats kan uppleva frustrerade stunder som i värsta fall kan störa arbetsron och därmed effektiviteten. Genom att ha en myggfångare i närheten skapar du omständigheter för att jobba vidare även när skymningen kommer eller när du vill att dina anställda ska få arbeta ostört under mer extrema förhållanden. Det enda du måste göra är att köra igång en eller flera av våra mygg- eller knottfångare i anslutning till anläggningsplatsen – då kommer du snabbt märka att humöret hos dina medarbetare kommer hamna på topp.

Beroende på hur stort område eller ytan som är omfattande mygg- och knottpopulationen är, eller hur det ser ut där du ska bygga eller anlägga, bör du välja en fångare som täcker den ytan och som också klarar av att "utrota" myggen i området.

Jaga bort mygg på byggarbetsplatser, bostadsområden och bostadsbolag

Du kan också med hjälp av avvisande myggskydd hjälpa till att jaga bort mygg och knott. Myggskydden är utmärkta kompletteringar för dina myggfångare som fångar och dödar myggorna och knotten. Dessa stöter istället bort myggorna från där ni är och vistas och riktar istället myggorna mot myggfångaren som är ute i närheten. ThermaCell myggskydd är portabla apparater som är enkla att använda och är extremt effektiva (nöjdkundsgaranti) på att skapa en myggfri zon på ca 20m2. 

Bostadsbolag och bostadsområden

Som fastighetsägare är naturligtvis målet att ha nöjda hyresgäster. En nöjd kund betyder ofta att hon även är sin leverantör lojal och trogen. I många av Sveriges bostadsområden finns det gemensamhetsytor där hyresgästerna kan njuta av att sitta ute, kanske grilla och umgås med sin familj och vänner. Alla sådana här platser tillför förstås ett mervärde för hyresgästerna och därför är det förstås viktigt de här ytorna inte "ockuperas" av allt för mycket mygg eller knott. En enkel lösning är då att ställa fram myggfångare som drar ner beståndet i området och ger gästerna bästa möjliga upplevelse i gården. 

Produkter för byggen och bostadsområden

Myggfångare Mosquito Magnet Pioneer
Ord. pris: 7 995,00 kr
Vårt pris: 7 495,00 kr