Myggskydd för Camping - Fiske - Jakt

Myggskydd för Utflykt - Camping - Jakt

Våra myggskydd för utflykt, camping och jakt

Vid friluftsliv i skogen kan glädje snabbt förvandlas till kliande frustration. ThermaCells portabla myggskydd som är avvisande enheter är skräddarsydda för utflykter till myggtäta ställen. Du hänger bara fast den lilla apparaten på bältet eller utanför tältet, sedan utsöndrar den en lukt som myggor ogillar. Du får lugn och ro och kan njuta av din favoritsysselsättning utan att bli störd! Kom ihåg endast att du behöver ha varit stilla i någon minut för att ditt myggskydd ska börja verka och ge som bäst effekt. Detta är perfekt när du är och campar eller sitter vid ett fiskeområde.

ThermaCell Backpacker och Campinglampa passar perfekt till camping, utflykter och tältning om du vill ha en enkel lösning. ThermaCell Lantern Brons och Silver är två utgåvor bordslanternor som du lätt kan ta med dig när du ska ut och tälta eller när du vill slippa myggen ute på en mindre yta. Verkningsradien är ca 20m2 där myggskyddet lyckas skapa en myggfri zon.

Samtliga av ThermaCells avvisande och portabla enheter drivs av butanpatroner och myggmedelsmattor (en patron räcker upp till ca 12 timmar).

Skydda kroppen!

Vill du vara absolut säker på att komma undan myggen kan du även komplettera med någon av våra produkter som man applicerar direkt på huden. Vi har myggmedel för barn från 3 år och rekomenderar starkt MyggA roll-on och MyggA stick som är ledande i Svergie.

Våra myggnät

Vid extrema förhållanden eller vid överkänslighet mot bett kan vi även rekommendera att komplettera med myggnät. Titta då på Nano Mosquito Net - Singel eller Double som kan användas när man tältar. Extremt lätta i vikt och liten förpackning som gör det till det optimala myggnätet att ha med ute i naturen. Vi har också andra typer av nät för dörr och fönsteranvändning. Kolla in kategorin Myggnät för hela utbudet från världens ledande företag inom insektsförebyggande produkter.

Produkter för camping, jakt och fiske

Myggskydd Thermacell Lanterna
Ord. pris: 299,00 kr
Vårt pris: 199,00 kr