Myggfångare och myggskydd för Campingplats - Idrottsplats

Myggfångare och myggskydd för Campingplats - Idrottsplats

Njut utan myggstick på campingplatser, golfbanor och idrottsanläggningar

Campingplatser och trädgårdsfester

Dina gäster kommer för att stanna. Ibland i några dagar, kanske en vecka eller ännu längre. Det enda som kan hindra dem från att göra just det är om de inte är nöjda med upplevelsen eller om myggbeståndet blir för outhärdligt. Möjligtvis ska du hålla i en stor trädgårdsfest, bröllop, en vacker utomhus vigselceremoni, en födelsedagsfest eller en härlig midsommarsafton. Då ska du vara rädd om dig själv och dina gäster genom att ha myggfångare på plats, för att inte dra ner stämningen på dessa fantastiskt roliga event. Myggorna tillhör inte där!

Nu finns det ett nytt sätt att få dina gäster att lära sig älska just din campingplats. Det enda du måste göra är att köra igång en eller flera av våra mygg- eller knottfångare – då kommer du snabbt märka att gästerna på din camping kommer att trivas på sina semestrar.

Idrottsanläggningar och golfbanor

Mygg och knott är idag ett utbrett problem på många av landets idrottsanläggningar. Att ha tysta och effektiva myggfångare runtom golfbanan eller idrottsanläggningen ger dina idrottare, spelare och gäster lugnet för att njuta av dagen ostört. Det finns alltså en lösning för alla de som har mygg- och knottproblem på sin golfbana, fotbollsplan, minigolfbana, motionstrack, friidrottsanläggning eller spaplats. Du får hjälp via en effektiv myggfångare för att "utrota" mygg och knott på och runtom ditt område. I praktiken finns det egentligen ingen begränsning för hur stor område du kan bekämpa. Du kan ställa fram exempelvis 

Våra knott- och myggdödare för campingplatser och idrottsanläggningar

Beroende på hur stor din campingplats eller idrottsanläggning är till ytan och hur stor mygg- eller knottpopulationen är där, bör du välja en myggdödare som täcker den ytan och som också klarar av att "utrota" myggen i området. Några av de kraftigaste myggfångarna är: Predator Dynamic, SkeeterVac 3501Mosquito Magnet Independence eller Executive. De här maskinerna använder bland annat koldioxid för att göra mygghonorna uppmärksamma på att det verkar finnas byten i närheten, och låter människorna vara i fred istället.

Produkter för campingplats och idrottsplats