Myggfångare och myggskydd för Inomhus - Inglasad altan

Myggfångare och flugfångare för Inomhus - Inglasad altan

Våra inomhus myggfångare

Inomhus maskiner är bra så du kan sova gott med fönstret öppet.Våra inomhusmaskiner är ljudlösa och mycket effektiva. Det enda du behöver göra är att koppla in maskinen i eluttag och sedan börjar den att jobba för dig. Exempel på myggfångare för inomhusbruk är Moel AIT Myggfälla (368-G). Fördelen med AIT:n är att den är tyst och fångar stora mängder av flygfän (inte bara mygg och knott). Den lockar till sig insekterna med UV-ljus och när de kommer för nära så sugs de in i fläkten och dör därefter av uttorkning. 

Vi har även elektriska maskiner (insekterna elektrifieras) Moel APT White Light och Moel AZP Myggzapper. Moel APT White Light är gjord för att ha i sovrummet eller i husvagnen. En mycket effektiv maskin som inte lyser upp rummet tack vare ett speciellt lysrör. AZP Myggzapper passar utmärkt i köksmiljöer som tenderar att dra till sig stora mängder insekter. Den passar även utmärkt att ha som "stopper" vid altandörren på utsidan (den hindrar då myggen från att flyga in i huset). Moel APT White Light och Moel AZP Myggzapper attraherar insekterna med UV-ljus och värme.

Skydda ditt eller barnets sovrum med vår tysta mygg- och flugfångare som Moel AIT Myggälla eller den lille klatschiga Plug-A maskinen. Dessa myggfångare är ljudlösa, fungerar utmärkt i mörker och behöver inte kemiska ämnen. Istället använder dem LED- och UV-lampor för att producera ett blått ljus vars spektrum attraherar myggor och flugor. 

Våra myggnät

Vid extrema förhållanden eller vid överkänslighet mot bett kan vi även rekommendera att komplettera med myggnät. Vill du skydda din egna eller dina barns säng från att attackeras av myggor och knott? Vill du har ett myggnät för enkelvagn eller dubbelvagn? Vill du ha ett myggnät för en enkel- eller dubbelsäng? Titta på vårt utbud av Myggnät – varor från marknadens ledande företag inom insektsförebyggande produkter.

Produkter att ha inomhus eller på inglasad altan

Myggfälla Moel AIT
995,00 kr