Restauranger - Uteserveringar

Myggskydd och myggbekämpning för Restauranger & Uteserveringar

Låt dina kunder njuta av en myggfri miljö

Myggbekämpning för restauranger, uteserveringar, hotell och konferensanläggningar

Få kunder är så lönsamma som de nöjda kunderna. En bransch som det uttrycket verkligen stämmer in på är i den hårt konkurrensutsatta restaurangvärlden. Här handlar det inte sällan om att överleva och om att göra ett bra jobb så att gästerna återvänder. Att ge myggskydd till kunderna är då av högsta prioritering. Nu finns det ett nytt sätt att få gästerna att lära sig älska just din uteservering. Allt du behöver göra är att köra igång en av våra myggbekämpning maskiner eller knottfångare för att du ska få gästerna att stanna kvar på uteserveringen resten av kvällen.

Beroende på hur stor uteservering du har och hur bekymmersam stora myggproblem eller knottproblem det är där, bör du välja en mygg- knottfångare som täcker den ytan och som också klarar av att bekämpa mygg- och knottpopulationen. Exempel på utrotande myggfångare som drar ner beståndet kan du läsa om här och även lära dig om hur du ska placera myggbekämparen. Våra myggdödare är av ledande varumärkena Amplecta, Predator Dynamic, SkeeterVac och Mosquito Magnet.

Mosquito Magnet Pioneer är en av våra mest sålda myggfångare. Under optimala förhållanden täcker den en yta upp till 4000m2. Den är billig i drift och gör ett utmärkt jobb där du vill slippa myggen och knotten. Mosquito Magnet Pioneer, Predator Dynamic och SkeeterVac 3501 är exempel på myggfångare som lägger ut en "matta" med koldioxid och oktanol. Koldioxiden motsvarar utandningsluften från oss människor och oktanolen avger en doft som myggorna uppfattar som människolukt. För att ge dig bästa möjliga myggbekämpning attraherar också myggorna och knotten med UV-ljus och värme. Detsamma gäller för SkeeterVac 5100 men den har en LED-lampa som blinkar istället för en UV-lampa.

Om du har extrema problem med mygg och knott kan du säkra uteserveringen genom att komplettera med myggskydd från ThermaCell. Dessa hjälper med att skapa en myggfri zon på 20m2 som stöter bort myggorna och hjälper extra med myggfångsten.  Den snygga designen på Thermacell Halo är även en utmärkt bordsdekoration.

Vill du säkra även ytorna inne i restaurangen (matsalen eller köket) så har vi myggfångare som passar utmärkt även i de miljöerna. Våran myggbekämpning för inomhusbruk lockar även till sig andra flugfän t. ex. flugor och nattfjärilar. Här kan du läsa mer om hur myggfångare fungerar inomhus.

Produkter för restauranger och uteserveringar

Myggskydd Thermacell Lanterna
Ord. pris: 299,00 kr
Vårt pris: 199,00 kr
Myggfälla Moel AZP Zapper
1 095,00 kr