Jämför och välj rätt myggfångare, myggdödare, myggmaskin

Jämför och välj rätt myggfångare och myggskydd

Enkla råd för vad som avgör ditt val av maskin

Jämför och välj rätt myggfångare

Hur vet man vilken produkt som löser just dina problem med myggen och knott?

Först och främst finns det två olika tekniker: Fångare som "utrotar" beståndet eller ett skydd som håller myggen på avstånd. Om man lyckas utrota hela sitt myggbestånd så är problemet löst och det är det vi rekommenderar först och främst. Detta göra man självklart med en av våra utrotande myggfångare.

Vi använder oss av olika parametrar för att kunna vägleda dig till en så bra lösning som möjligt. Det som är avgörande är framför allt 3 faktorer:

  1. Hur mycket mygg du har i ditt område (Myggtäthet)
  2. Hur ditt område ser ut med avseende på våtmarker och vattendrag (Verkansområde)
  3. Vilka typer av mygg och knott som du besväras av (Myggtyper)

Med hjälp av dessa tre värden kan du hitta en maskin som med lite tid löser problemet med dina mygg och knott. Att "utrota" ett myggbestånd tar förstås tid och det är inte alltid man har det, sommaren är kort... eller så är man endast tillfälligt i ett myggtätt område. Det brukar vi kunna lösa, eller i alla fall lindra med hjälp av direktverkande myggskydd, myggnät eller myggmedel.

Känner du att du vill prata med våra experter gällande dina mygg- och knottproblem så står vår kundtjänst till din tjänst för att hjälpa dig bedöma din situation. Du tar enkelt kontakt med oss via:

Telefon: 031-788 16 30

eller e-mail: kundservice@myggfri.nu

Myggutrotare

All-in paket med Predator Dynamic
Ord. pris: 10 453,00 kr
Vårt pris: 8 609,00 kr