Insektsnät

Insektsnät

Insektsnät som myggskydd

Öppna fönster och dörrar under myggsäsongen är näst intill en omöjlighet utan att dra in mängder mygg, knott och andra insekter som dragit sig mot ljuset i ditt hem. Ett enkelt effektivt sätt att undvika detta är att ha ett insektnät som skyddar dörrar och fönster.

Insektsnäts funktion är att skydda mot insekter men släppa igenom luft och ljus. Förekommer exempelvis i tält och kan monteras i fönster, dörrar eller skärma av delar av ett rum, som exempelvis en sovplats, för att undvika att drabbas av insektsbett, insektsburna sjukdomar eller irriterande insekter.

MotFluga är ett enkelt sätt fästa på fönster och dörrar. Insektsnätet är gjort med mikromembran och stänger även ut pollen, damm- och sotpartiklar. Det gör det enklare för pollenallergiker samtidigt som den samtidigt släpper in ljus och luft. Klipp och anpassa till din dörr fönster och montera de mot det självhäftande kardborrebandet.

MotFluga Fönster – 130x150cm

Motfluga Dörr – 150x220cm

Insektsnät och camping

När du campar i mygg- och knott täta områden kan man inte ha för mycket skydd så det går att sova tryggt från de sjukdomsbärande krypen. Eller om du vill röra dig fritt under utflykten kan en mygg- och knotthatt vara på sin plats.

SeaToSummit Mosquito Net är ett smidigt medtagbart pyramidformat insektsnät att ha i tältet eller hängande över sängen. Finns både för enkel- och dubbelsäng. Det finns också i två olika material. Standard matrialet och deras nano-cell väger mindre men ger samma effektiva skydd. 

För att också skrämma iväg mygg finns ThermaCell en portabel myggavvisare. Bra för att komplettera insektsnätet. Avvisande myggskydd är produkter som inte fångar mygg utan
skapar en "bubbla" som håller myggen och knotten på bekvämt avstånd från dig.

Thermacell MR450 är utrustad med en smart zonindikator som visar dig när zonskyddet är optimalt. Det följer med en bältesklämma vilket gör myggskyddet enkelt att bära med sig.