Myggfri.nu > Kundservice > Kontakta Oss

Kontakta Myggfri

Vi erbjuder dig kontakt via telefon, mail och chatt. Har du vägarna förbi Mölndal? Då kan du även hälsa på oss och ställa dina frågor direkt.

Kontakt Myggfri.nu

Myggfri.nu (3wShop AB)
Fashion House
Göteborgsvägen 89
431 30 Mölndal
(Endast kontor, ej butik)

Telefontid: 07:30-18:00
Telefon: 031-788 16 30

Mail: kundservice@myggfri.nu

Företaget innehar F-skattsedel.
Organisationsnr: 556782-6408
VAT-nr: SE556782640801
Bankgiro: 415-6402

Avhämtningsadress
Myggfri.nu (3wShop AB)
Fashion House
Göteborgsvägen 89
431 30 Mölndal

Om Myggfri.nu

På Myggfri.nu hittar du marknadens ledande varumärken inom mygg- och knottförebyggande produkter. Våra produkter fungerar olika beroende på behov men alla har en gemensam nämnare – att skapa en myggfri miljö runt om dig, din tomt eller inuti ditt hus. Alla artiklar i vårt sortiment har testats under flera år och samtliga kemiska medel är testade och godkända enligt svensk och europeisk (EU) standard/lagstiftning.

Specialister som älskar myggkunskap

Att hitta den optimala platsen för din myggfångare är lite som att fiska. Det gäller att ha en smula tålamod, att testa t ex att flytta på myggfångaren någon eller några gånger för att hitta den plats som amerikanerna kallar "the sweet spot" eller på ren svenska: den optimala placeringen.

Gör du som det står i manualen, följer anvisningarna Rätt placering myggfångare på vår sajt så kommer du förmodligen hitta den här platsen med en gång.

Om du efter någon vecka eller två känner att du testat de flesta knepen utan att du upplever att du hittat den hundraprocentiga positionen för din myggfångare kan du få hjälp av våra erfarna myggfångar-experter. De kan guida dig per telefon och se att du har tänkt rätt. Idag kan vi dessutom använda en sattelitbild över det område eller den tomt som du håller på att bekämpa och med hjälp av den bilden och med lite hjälp från dig kan våra experter sedan hjälpa dig för att du ska kunna hitta den ultimata platsen.

Vill du bli partner eller återförsäljare av våra produkter?

Som Sveriges största och enda renodlade nätbutik mot mygg- och knott kan vi erbjuda marknadens starkaste varumärken och det bredaste sortimentet till marknadens lägsta priser!
Kontakta oss för mer information eller för att få den senaste prislistan med de produkter som intresserar just dig. 
Ring 031-788 16 30 eller skicka mail till kundservice@myggfri.nu